Mailfiltering

Uw mailbox verlost van spam

Heeft u een eigen mailserver en wil u toch gebruik maken van onze geavanceerde spam- en virusfilter, kies dan voor ons product Mailfiltering. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails gescand worden op virussen en gefilterd worden op spam, en sturen enkel de ├ęchte e-mails door naar uw mailserver. Lees hier hoe het product werkt.

Het resultaat voor u is een veilige mailbox met enkel de e-mails die u werkelijk wil lezen. PriorWeb zorgt voor het volledige beheer en updates van het scansysteem. U betaalt dus niet de dure licentiekosten van een spamoplossing waar u meestal zelf teveel tijd aan moet besteden.


Single Multi
Eenmalige setupkost €25.00 €25.00
Prijs per jaar €20.00
Prijs per maand / domein €1.60
Aantal domeinnamen Eén Meerdere
Spam- en virusfilter
Spamscore beheren
Quarantaine per mailbox
Uitgebreide statistieken
Rapportage online
Rapportage per e-mail
Whitelists
Blacklists

Mailfiltering vandaag nog activeren? Neem contact op met ons. U kan sneller aan de slag dan u denkt.

Volledig instelbaar via een controlepaneel

Standaard zal uw Mailfiltering-pakket prima werken en voor de meeste gebruikers is de standaardconfiguratie ook voldoende. Wilt u echter specifieke instellingen wijzigen of gevoeligheden van de scanners manueel regelen, dan kan dat via een online controlepaneel.

U kijkt er eveneens statistieken over uw mailverkeer op na, de tegengehouden berichten, beheer van gebruikers, ... De mogelijkheden zijn eindeloos en u kan het systeem volledig tot in de kleinste puntjes naar uw hand zetten. U hebt alle controle.

PriorWeb Helpdesk

Problemen of vragen? We helpen u graag verder.

Probeer gratis uit

Nog niet helemaal overtuigd?

Probleem Mailfiltering gratis uit gedurende twee weken.

Contacteer ons