Private Webhosting

Hosting voor kritische websites

Wanneer u meer capaciteit en piekvermogen verwacht van uw hostingpakket, dan kiest u best voor ons product Private Webhosting. U krijgt dezelfde functionaliteiten als onze klassieke webhostingpakketten, alleen heeft dit pakket een totaal andere technische basis. Het pakket is namelijk actief op een afgescheiden virtuele server, wat er meteen voor zorgt dat u meer (gegarandeerde) systeemcapaciteit toegewezen krijgt. En dat wil zeggen meer piekvermogen en een robuuster pakket.

PriorWeb Helpdesk

Problemen of vragen? We helpen u graag verder.

10GB 20GB 30GB
Prijs per maand €59,00 €99,00 €119,00
Prijs per jaar €649,00 €1089,00 €1309,00
Dataverkeer per maand 5TB 6TB 7TB
Maximum domeinen
MySQL-databanken
Mailboxruimte 12GB 13GB 15GB
* Mailboxen
Mailforwards
Autoresponders
Mailinglijsten 60 70 80
SSL IMAP/POP3

Een professionele serveromgeving

Net zoals bij onze klassieke webhostingpakketten werkt u op een modern en up-to-date-systeem. De softwareconfiguratie is identiek aan onze shared hostingpakketten. Als u echter een specifieke module, plugin of softwarepakket nodig heeft, is het perfect mogelijk om dit extra te installeren op uw Private Webhosting-pakket (indien er geen conflicten zijn).

Om meer te weten over de software die gebruikt wordt op onze pakketten voor Private Webhosting, klik hier.

Maak gebruik van ons geliefd controlepaneel

Met één gebruikersnaam inloggen om al uw verschillende pakketten en functionaliteiten te beheren, het is mogelijk via ons online controlepaneel. PriorWeb Controlpanel, zoals wij het noemen, maakt het mogelijk om nagenoeg alle aspecten van uw hostingpakket te beheren: e-mail, subdomeinen, DNS-instellingen, nameservers, databanken, crontab, ...

Controlpanel is erg geliefd door onze klanten. Het is een no-nonsense controlepaneel met de nadruk op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het is een plezier om mee te werken.

Professionele e-maildiensten waar u op kan rekenen *

Bij Private Webhosting kan u ook gebruik maken van onze professionele e-maildiensten. Afhankelijk van welk pakket u kiest, maakt u uw mailboxen zo groot als u zelf wil. Er is geen limiet op het aantal mailboxen, u deelt uw inbegrepen mailboxruimte in zoals u zelf wenst.

Elke mailbox kan ook gebruik maken van onze uiterst betrouwbare spam- en virusfilter. Wij maken gebruik van moderne en slimme technieken om uw mailbox vrij te houden van spam en virussen. Zo kan u de focus leggen op de mailtjes die u écht wil lezen.

Ook kan u standaard met deze pakketten uw e-mails beveiligd ophalen én versturen via SSL. Een must voor de professionele gebruiker.