SSL-certificaten

Meer beveiliging voor uw website

Als u een webshop of inlogformulier heeft, is het belangrijk om uw bezoekers maximale veiligheid te bieden bij het versturen van gevoelige gegevens. Zo wekt u vertrouwen op. Dé manier om dat realiseren is met een SSL-certificaat. SSL zorgt ervoor dat ingevoerde gegevens versleuteld verstuurd worden over internet.

PriorWeb Helpdesk

Problemen of vragen? We helpen u graag verder.

Single Single EV Wildcard
Prijs per jaar €99,00 €599,00 €499,00
Type InstantSSL EV SSL PremiumSSL Wildcard
Garantie Comodo $10.000 $250.000 $250.000
Encryptie 2048-bit 2048-bit 2048-bit
Validatie Via e-mail Schriftelijk Schriftelijk
Installatie

Wenst u een certificaat aan te vragen? Contacteer ons, wij helpen u hiermee graag verder.

Drie scenario's, drie keuzes

PriorWeb biedt drie soorten SSL-certificaten aan: Single, Single EV en Wildcard. De Single-certificaten worden gebruikt om één website te beveiligen (bijvoorbeeld www.mijnwinkel.be), waarbij de EV-versie een sterkere beveiliging biedt en vertrouwen opwekt. Het Wildcard-certificaat kan gebruikt worden om verschillende websites op één domeinnaam te beveiligen (bijvoorbeeld winkel1.bedrijf.be en winkel2.bedrijf.be).

Meer vertrouwen wekken met EV-certificaten

Nieuw zijn de EV-certificaten. Deze zorgen voor een duidelijke visuele waarschuwing aan uw bezoeker dat u wel degelijk bent wie u zegt te zijn. Ze zijn bovendien voorzien van een extra zware versleuteling. Om deze certificaten te gebruiken, zal u vooraf enkele documenten moeten doorsturen over uw bedrijf. Geen nood, PriorWeb volgt dit proces voor u op en geeft u duidelijk advies.

Geen technische kennis of websiteaanpassingen vereist

U hoeft geen enkele aanpassing te maken aan uw website en u hoeft ook geen technische kennis te hebben over SSL. PriorWeb zorgt ervoor dat zowel de aanvraag, installatie als vernieuwing vlekkeloos verlopen. Daar mag u zeker van zijn.