Colocatie

Uw servers in de beste datacentra

Stelt u zich een datacenter voor waar alle huidige bewezen technologie gecombineerd wordt met een gezonde dosis innovatie en componenten die klaar zijn voor de toekomst. Stelt u zich nu voor dat uw server in zulk een datacenter gecoloceerd wordt. PriorWeb biedt u colocatiemogelijkheden aan in kwalitatieve datacentra in Brussel, waar kwaliteit en redundantie sleutelwoorden zijn. Bovendien hebben we de beste prijzen voor deze diensten.

Toekomstgerichte datacenters in Brussel

Onze klantenfaciliteiten zijn o.a. gehost in een gloednieuw datacenter te Brussel, namelijk LCL. Daar hebben we een groep van racks die opgebouwd zijn rond het 'cold corridor' principe van Minkels, wat een optimale koeling garandeert. Dit datacenter bulkt van alle bewezen technologie gecombineerd met innovatieve functionaliteiten.

  • Modern datacenter in Diegem, het nieuwe LCL-datacenter in Brussel
  • Modern datacenter in Zaventem, het InterXion datacenter in Brussel
  • Minkels 'cold corridor' opbouw van racks, voor optimale koeling
  • 32A redundante stroomaansluitingen in elk rack, gegarandeerde stroomvoorziening
  • Geavanceerde PDU's van APC in elk rack, vanop afstand te beheren
  • N+2 koeling door Emerson - Liebert, wereldwijd de nummer één
  • Stroom en data perfect gescheiden, voor minimale interferentie

Wenst u uw servers te spreiden over meerdere datacenters? Geen enkel probleem. Contacteer ons voor meer informatie.

Cold corridor opstelling van Minkels

Onze racks zijn opgesteld rond het zogenaamde 'cold corridor' principe ontwikkeld door Minkels, de nummer één in de rackindustrie. Servers en andere apparatuur zullen louter gekoelde lucht aangevoerd krijgen, omwille van de hoge densiteit aan koude lucht in de hermetisch afgesloten koude gang.

Alle racks zijn op maat gemaakt volgens een uniek ontwerp, die een groot aantal innovatieve opties combineert. Ook zijn de racks veel dieper en breder dan conventionele racks, uitgerust met alle nodige accessoires om makkelijk aan cable management te kunnen doen en waar data en stroom perfect van elkaar gescheiden zijn.

Stroom, stroom, stroom

Servers en bladechassis zijn steeds meer veeleisend op het vlak van stroom. Om hierop in te spelen, is elk rack nu standaard uitgerust met twee stroomaansluitingen van 32A. De standaardrack zoals u hem dezer dagen terugvindt in quasi alle conventionele datacentra heeft vaak slechts een maximaal stroomvermogen van amper 12A. Wij kiezen er resoluut voor om een oplossing aan te bieden die klaar is voor de toekomst.

Elk rack heeft twee aparte kwalitatieve PDU's van APC, elk geconnecteerd aan ofwel het A- of B-stroomcircuit van het datacenter. De stroomaansluitingen van deze PDU's kunnen vanop afstand beheerd worden via onze software, zodat u makkelijk uw server kan rebooten of uitschakelen vanaf uw kantoor of thuis.

Modern en geavanceerd netwerk

Alle netwerkvoorzieningen zijn afgestemd op hoge densiteit en zijn klaar voor een bandbreedte tot maar liefst 10GBit. Ontdubbeling en redundantie zijn ook hier sleutelwoorden, aangezien de netwerkaanvoer ook van twee verschillende fysieke locaties binnen de datacenterruimte komt. Deze worden vervolgens aangesloten op onze kwaliteitsvolle Cisco-switches, die automatisch de meest optimale route selecteren en zorgen voor failover wanneer dat nodig mocht zijn.

Ons netwerk is verbonden via peering en transit met vertrouwde namen zoals Interoute, Tiscali, TeliaSonera en Cogent. We hebben eveneens connectiviteit op BNIX. Via een praktische kabelgoot die boven elk rack loopt, is het makkelijk om servers die in verschillende racks zitten, of zelfs meerdere racks makkelijk en efficiënt met elkaar te verbinden. Een connectie naar de meet-me-room van het datacenter wordt hiermee ook makkelijker en bovendien wordt hier ook gewerkt met ontdubbelde kanalen.

PriorWeb Helpdesk

Problemen of vragen? We helpen u graag verder.