Dedicated server

Kracht voor uw webproject

Met een dedicated server kan u de volledige systeemkracht van een server gebruiken om uw projecten te ontplooien en te hosten. U kan bij PriorWeb een dedicated server aankopen of huren, volledig naar uw wensen en volgens uw budget. We sluiten hem ook aan op het PriorWeb-netwerk, zodat u meteen gebruikt kan maken van de beste faciliteiten.

Voor elk project en elk budget

Klein of groot, hoog of laag budget, we hebben vast een dedicated server voor uw wensen. Alle servers zijn op maat geconfigureerd met componenten van hoge kwaliteit, perfect afgestemd op uw eisen. Eens uw server klaar voor gebruik is, wordt deze gecoloceerd in onze datacenterinfrastructuur te Brussel. Op die manier haalt u het uiterste uit uw server.

We werken voornamelijk met Supermicro voor onze servers. Supermicro ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt energie-efficiƫnte en geoptimaliseerde serveroplossingen gebaseerd op de x86-architectuur. Hun productfilosofie is hoofdzakelijk gebaseerd op groene oplossingen en systeemontwerp- en expertise, met als doel performante systemen en oplossingen die niet alleen stroom besparen maar eveneens geoptimaliseerd zijn voor een brede groep van applicaties.

Bij PriorWeb hebben we over de jaren voldoende ervaring opgebouwd met deze kwalitatief hoogstaande producten, dat we deze expertise ook kunnen toepassen op onze klantoplossingen.

Wat kost het?

Wij hebben geen standaardconfiguraties. Alles wordt conform uw wensen samengesteld. In het algemeen mag u rekenen dat een dedicated server een maandprijs heeft die start bij ongeveer € 250,00 per maand (exclusief 21% btw).

We denken graag met u mee en doen u vrijblijvend een voorstel. U kan online een offerte aanvragen, maar we bellen u graag ook even op, als dat praktischer is voor u. Uw project bespreken bij ons op kantoor bij een lekkere kop espresso is uiteraard ook mogelijk, op afspraak.

PriorWeb Helpdesk

Problemen of vragen? We helpen u graag verder.