Over ons

Hoster sinds jaar en dag

PriorWeb is al sinds het begin van de jaren 2000 actief op de hostingmarkt. Vanaf dag één hebben wij er onze eerste prioriteit van gemaakt om een uitstekende helpdesk te hebben en kwaliteitsvolle producten aan te bieden.

Nu, zoveel jaren later, is dit motto nog altijd ongewijzigd gebleven. We hebben ondertussen meer dan 25.000 domeinnamen in beheer, hosten ruim 34.000 websites op onze webserverplatformen en ruim 250 servers in beheer op 100% groene energie.

Beste Belgische webhoster 2009

In 2009 heeft PC-Magazine PriorWeb uitgeroepen tot beste Belgische hoster. Met alle aspecten werd rekening gehouden, zowel de mogelijkheden, bereikbaarheid van de helpdesk en natuurlijk ook de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Bedrijf in volle bloei, nog steeds

Eind 2010 voerde PriorWeb de grootste wijziging door sinds haar ontstaan. Niet alleen gaven we onszelf een nieuw gelaat en een nagelnieuwe website en huisstijl, ook onderliggend werden er behoorlijk wat zaken veranderd. Nieuwe producten, een gloednieuwe en schaalbare infrastructuur, talloze gratis upgrades voor onze webhosting- en e-mailproducten maar vooral opnieuw een duidelijk commitment. PriorWeb is nog steeds wie ze altijd al geweest is, namelijk een betrouwbare hoster met oog voor detail en kwaliteit.

Meer dan ooit tevoren primeren innovatie, klanttevredenheid en stabiliteit voor PriorWeb. Dat is belangrijk in de hostingmarkt die de laatste jaren overspoeld werd door bedrijven die het niet zo nauw nemen met deze karaktereigenschappen. Ons doel is om een zo breed mogelijke markt te bedienen, door middel van een ruime waaier kwaliteitsvolle producten. PriorWeb blijft een toonaangevende hostingprovider en blijft deze rol met stijl en kennis van zaken vervullen in de toekomst.

Meer gedetailleerde informatie nodig over het bedrijf PriorWeb? Contacteer Tom De Jongh.

PriorWeb Helpdesk

Problemen of vragen? We helpen u graag verder.

Nog vragen?

Probeer onze LiveChat bovenaan deze pagina of bel ons (ma-vr 8u-18u).

+32 3 295 41 17