About us

News

PriorWeb zoekt een administratieve duizendpoot

02/11/2011

This content is only available in Dutch.

Bij PriorWeb draait alles rond techniek. Sites hosten zit in ons bloed, het is onze passie. Maar om met al dat moois te kunnen bezig zijn, is er personeel nodig. En leveranciers. Dat alles levert behoorlijk wat administratie op, en desondanks onze interne inspanningen om de papierberg te verkleinen en alles te vereenvoudigen, heeft iedereen rond ons die boodschap nog niet helemaal begrepen.

Net daarom zijn we op zoek naar iemand die onze administratie helpt te ondersteunen. Facturen betalen en digitaal verwerken, de loonadministratie opvolgen en waken over inkomende betalingen allerhande behoren tot je taken. Op dit moment is dat een halftijdse job, maar naargelang wij verder groeien, zien we dit wel evolueren naar een voltijdse bezigheid.

Geïnteresseerd? Bekijk deze vacature, samen met onze andere vacatures, via onderstaande links.

Een job bij PriorWeb, da's iets apart. We hebben een jong team en een frisse kijk op hoe we de zaken aanpakken. Alle collega's worden gekenmerkt door hun extreme passie en liefde voor het werk wat ze bij ons doen. Onze opendebatcultuur laat het toe makkelijk en snel dingen aan de kaak te stellen en echt een verschil te maken.

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega? We hopen snel van je te horen.

More information
Other news items

Taking care of the Linux Ghost bug
29/01/2015
Support during Christmas and New Year
23/12/2014
Twice as much webspace for everyone!
11/12/2014

Archive

PriorWeb Helpdesk

Problems or questions? We're here to help.

Still have questions?

Try our LiveChat at the top of this page or call us (mon-fri 8AM-6PM).

+32 3 295 41 17