SSL-certificaten

SSL staat voor ‘Secure Sockets Layer’. Het biedt bezoekers van uw webshop of inlogformulier maximale veiligheid doordat ingevoerde gegevens versleuteld en dus veilig verstuurd worden. Bovendien draagt een SSL bij tot de vindbaarheid van uw site in zoekmachines.

Welk SSL-certificaat heb ik nodig?

PriorWeb biedt verschillende soorten SSL-certificaten aan. De Single-certificaten worden gebruikt om één website te beveiligen: bijvoorbeeld www.mijnwinkel.be. Het Wildcard-certificaat dient dan weer om verschillende websites op één domeinnaam te beveiligen: bijvoorbeeld winkel1.bedrijf.be en winkel2.bedrijf.be. In het geval van een Multidomain SSL-certificaat kunt u tot drie (sub)domeinen opgeven.

Wenst u meer dan drie domeinen te beveiligen? Contacteer ons dan voor een offerte op maat.

Bestel hier uw SSL

  Single Single EV Wildcard Multidomain Multidomain EV
  BESTEL BESTEL BESTEL BESTEL BESTEL
Type PositiveSSL EV SSL PositiveSSL PositiveSSL EssentialSSL
Garantie $10.000 $250.000 $10.000 $10.000 $250.000
Aantal domeinen 1 1 1 3 3
Encryptie 40/256 bit 40/256 bit 40/256 bit 40/256 bit 40/256 bit
Validatie Domein Uitgebreid Domein Domein Uitgebreid
Gratis installatie
Prijs per jaar (excl. btw) € 79,00 € 249,00 € 159,00 € 199,00 € 499,00

Wij verzorgen alles!

U hoeft geen enkele aanpassing te maken aan uw website. U hoeft ook geen technische kennis te hebben over SSL. PriorWeb zorgt dat zowel de aanvraag, installatie als vernieuwing van het SSL-certificaat vlekkeloos verlopen. Deze dienst zit inbegrepen in de prijs.

Meer vertrouwen met EV

Dan zijn er nog de EV-certificaten. Deze zorgen voor een duidelijke visuele waarschuwing aan uw bezoeker dat u wel degelijk bent wie u zegt te zijn. Ze zijn bovendien voorzien van een extra zware versleuteling. Om deze certificaten te gebruiken, zal u vooraf enkele documenten moeten doorsturen over uw bedrijf. PriorWeb volgt dit proces voor u op en geeft u duidelijk advies.

 

PriorWeb rekent geen extra kosten aan voor de aanvraag van SSL-certificaten.

Blijf op de hoogte

Nieuws en statusupdates in uw mailbox