PriorWeb is nu Combell!
Lees hier over alle wijzigingen.
Private Webhosting

Kant-en-klare managed Virtual Private Server met weinig limieten en veel schijfruimte. Robuust genoeg voor hogere bezoekerspieken.

Kant-en-klare managed Virtual Private Server met weinig limieten en veel schijfruimte. Robuust genoeg voor hogere bezoekerspieken.

Uw eigen server. Inclusief BEHEER en gratis activatie.

Een server op maat van uw website

De benodigde webruimte en de (verwachte) trafiek bepalen welke server aangewezen is. Afhankelijk van het gekozen product, krijgt u 1 GB, 2 GB of 3 GB aan werkgeheugen ter beschikking. Al deze servers zijn uitgerust met 1 processor. Wenst u méér processors, geheugen of opslagcapaciteit? Dan is hosting op maat waarschijnlijk meer geschikt voor u.

Lees meer over hoe u de juiste server kiest.

Wat is inbegrepen?

Natuurlijk krijgt u van ons ook de nodige mailboxruimte, die kan oplopen tot wel 100 GB. En het aantal MySQL-databanken is enkel beperkt door de beschikbare webruimte.

Bekijk hier de gedetailleerde specificaties van Private Webhosting.

Dagelijkse back-ups

Elke dag maakt PriorWeb 's nachts een back-up van uw volledige server. We zorgen daarnaast ook voor het beheer en de monitoring van de server. Al deze diensten zijn standaard inbegrepen als onderdeel van onze Best Effort SLA.

Hoe snel wordt mijn server opgeleverd?

Doorgaans kunnen wij binnen één werkdag na de online bestelling uw server opleveren. U ontvangt een mailtje van zodra uw server klaarstaat.

Uw website verhuizen?

De migratie van bestaande websites naar uw nieuwe server is niet inbegrepen in de prijs. In bepaalde gevallen kan PriorWeb toch de migratie voor u doen.

Voor een offerte of meer info, neemt u best contact op met ons supportteam.

Blijf op de hoogte

Nieuws en statusupdates in uw mailbox