Shared Webhosting

Kant-en-klare pakketten om uw website snel online te krijgen. Inclusief mailboxen en een gratis domeinnaam.

Kant-en-klare pakketten om uw website snel online te krijgen. Inclusief mailboxen en een gratis domeinnaam.

Incl. GRATIS domeinnaam, elk jaar opnieuw!

Wat is shared hosting?

Shared hosting wil zeggen dat u een webserver deelt met andere PriorWeb-klanten. Het is daardoor de beste optie voor websites die niet meer dan enkele tientallen bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Het is een voordelige en betrouwbare optie voor wie zijn organisatie online wil presenteren.

Krijgt u veel bezoekers op uw website of platform, of wilt u een zware applicatie gebruiken? Dan is Private Webhosting of hosting op maat beter geschikt.

Gratis domeinnaam

Bij elk hostingpakket is een gratis .be, .nl, .eu, .com, .org of .net domeinnaam ter waarde van € 16,53 (excl. btw) inbegrepen, en dit voor de volledige duur van het pakket. Geef tijdens het bestelproces de gewenste domeinnaam in. Bekijk hier alle domeinen die wij aanbieden.

Aan de slag

Voor bestaande klanten activeren we hun shared webhostingpakket onmiddellijk na de bestelling. Voor nieuwe klanten gebeurt dit meteen na ontvangst van de betaling.

Begin klein, wij groeien wel mee

Moest u op een bepaald moment tegen de limieten van uw hostingpakket aanlopen, dan kunt u eenvoudig en zonder bijkomende kosten upgraden naar een hoger pakket. Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsberekening.

Blijf op de hoogte

Nieuws en statusupdates in uw mailbox