PriorWeb is nu Combell!
Lees hier over alle wijzigingen.
Over PriorWeb

PriorWeb is al sinds 2001 een erkende en vertrouwde partner in hosting. Door 100% in te zetten op kwaliteit en service, zorgen we ervoor dat elk van onze meer dan 10.000 klanten goed geholpen wordt. In 2015 werd PriorWeb overgenomen door Combell.

Groene data

Het is ons doel dat elke onderneming zich zorgeloos online kan presenteren en zijn business uitbreiden. Kwaliteit bieden we door te werken met de beste hardware en software, en deze natuurlijk goed te onderhouden. Onze systeembeheerders zijn experts met een haviksoog voor innovatie en ontwikkelingen.

Onze servers bevinden zich op Belgische bodem, namelijk in het LCL datacenter te Diegem. Dit heeft als groot voordeel dat uw data niet door buitenlandse instanties bekeken of gevorderd kan worden, aangezien deze in België geen wettelijkheid hebben.

Onze datacenters blinken trouwens ook uit op ecologisch gebied, doordat ze voor de volle 100% draaien op groene energie. Uw website of applicatie heeft daarmee bij PriorWeb dan ook een koolstofuitstoot van 0 gram CO2.

 

Onze supportmedewerkers staan altijd klaar voor u, op elk moment van elke dag.

 

Supportteam als hart van PriorWeb

Onze supportmedewerkers zijn onze helden. Zij staan altijd klaar voor u, op elk moment van elke dag. Heeft u een vraag of een probleem? Met hun expertise doen ze er alles aan u zo snel mogelijk te helpen.

Ze zitten trouwens gewoon bij ons op kantoor in Antwerpen, waardoor er geen extra communicatielijnen nodig zijn om informatie door te geven.

Blijf op de hoogte

Nieuws en statusupdates in uw mailbox